Dev9t u ogledalu

Dev9t

January 2018

22. decembar 2017 – 2. februar 2018.

 

DEV9T U OGLEDALU naziv je izložbe dev9t najboljih radova pristiglih na konkurs za vizuelni identitet ove manifestacije u 2018. godini. U potrazi za kreativcima koji će ponuditi artwork rešenja za Dev9t 2018, raspisan je konkurs čije je finale bilo na izložbi u Uličnoj galeriji, gde je osim dev9t najboljih radova, proglašen i pobednik konkursa.

 

 

DEV9T je mesto za sve. Za umetnike i one koji to žele biti. Za sve pojedince i grupe koji žele da stvaraju, da uče, da probude sopstvenu kreativnost, da se druže i zabavljaju, da budu korisni… Zamišljen je kao umetnički komjuniti i kota na kojoj se dešava sinergija između posetilaca i učesnika, između dnevnog i noćnog programa, između onih koji su umetnici profesionalci, onih koji to tek žele da postanu, ali i onih koji samo žele da probude svoju umetničku stranu. Jedini način da se to zaista i desi, jeste da svi učestvuju.

 

Nekoliko godina Dev9t se trudi da pokaže da umetnost znači sve -kreativnost u poslu, u porodici, u svemu čime jedan čovek može da se bavi. I zato se na Dev9t ne vidi samo umetnost, već i proces stvaranja umetnosti, prijateljstava, budućnosti… Tako su posmatrači često podstaknuti da postanu stvaraoci. Zbog toga je Dev9t slogan Stvaraj dalje, jer jedino na talasu sopstvenog stvaralačkog pogona i uz uvažavanje i razumevanje da su za stvaralaštvo sposobni i oni preko puta nas, čovek može daleko da stigne i postane bolji.